Valuutat:
Ostoskori: 0 items

Toimitus & Palautus

Lue seuraavat ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Huoltotiimi tarjoaa myynnin jälkeistä palvelua näiden ehtojen mukaisesti, kun tapahtuma on hyväksytty.

Toimitustiedot

1. Ilmainen Toimitus Tilauksesta Yli 170 €!,Tilauksen jälkeen toimitamme tilausnumeron niin, että voit tarkastella tavara-informaatiota, jos tilaus saapui viidentenä arkipäivänä, tavarat eivät olleet aluksen mukana, otamme sinuun yhteyttä.

2. Emme ole vastuussa, jos pakkaus katoaa, vahingoittuu tai varastetaan saapumisen yhteydessä tai sen jälkeen. Jos sinulla on erityiset kuljetusvaatimukset, soita meille etukäteen.

3. Yritämme ottaa sinuun yhteyttä ennen pakkauksen lähettämistä ja sen jälkeen. Jos pakkauksesi on kadonnut tai vahingoittunut, ota yhteyttä välittömästi ja paikallisen jakelukeskuksesi ilmoittamaan ongelmallesi.

Palauttaa ohjeet

1. Jos haluat korvata tuotteen tai palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä kolmen päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Postissa palautettavia tai palautettavia tai vaihdettavia tuotteita ei saa kuluttaa, epäpuhtaita tai virheellisiä.

2. Ilmoita meille, jos on olemassa vakava laatuongelma, joka vaatii hyvitystä.

3. Ei palauteta, jos tuote vahingoittaa ihmisen käyttäytymistä tai ulkoisia tekijöitä.

4. Jos et halua vastaanottaa pakettia tarpeen mukaan, emme hyvitä koko summaa. Palaamme maksun palautuksen vastaanottamisen jälkeen, mutta emme veloita postikuluja.

Milloin lähetämme?

Pakettien toimitusaika alkaa varastopäivänä. Pyrimme lähettämään tilauksesi mahdollisimman pian. Tilausmäärän volatiilisuudesta johtuen normaalissa tilanteessa tilauksesi toimitetaan ennen kuin tarvitset 48 tuntia käsittelyä ja pakkaamista.

Kuinka kauan ennen tilauksen vastaanottamista?

Kansainvälinen rahti saapuu tavallisesti 10-15 päivään, mutta sitä ei voida hallita tullin viivästymisen vuoksi.

Miten palata?

Palaa palautusmäärään, ennen kuin palaat meille. Jos meiltä ei hyvitä kokonaisuudessaan tilauksestasi virheellisen osoitteen tai merkkejä johtuen, järjestämme jälleen toimituksen palautuksen vastaanottamisen jälkeen. Ylimääräiset kulut maksetaan sinulle.

Voinko muuttaa toimitusosoitettani?

Jos haluat muuttaa toimitusosoitetta, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Ilmoitus:

Toimitukset ovat peruuttamattomia. Pyydä anteeksi!

Kun maksutoimeksianto on osoitettu Operations Centerille, et voi tehdä mitään muutoksia. Varmista, että tilaustiedot ovat oikeat ja ette maksa, jos tilaustiedot ovat virheelliset.

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä.

Takaisin
IP osoitteesi: 54.225.38.2